Camilla Bølum Kjørstad m/fam reiser ut som misjonærer

 

 

 

Camilla skriver om arbeidet de skal være med på:

"Vi er familien Bølum Kjørstad, bestående av Camilla som er lege/spesialist i barne- og

ungdomspsykiatri, Thomas som er spesialpedagog, og våre sønner Samuel på 7 år og Jeremia på 2,5

år.

Vi har i flere år hatt kall til å reise ut som misjonærer til Paraguay, og i september drar vi endelig av gårde. Vi skal bo i byen Atyrá, en liten by med 15000 innbyggere, som ligger ca en time unna hovedstaden Asuncion.

Våre arbeidsoppgaver blir bl.a å bistå den nasjonale pinsebevegelsen med ledertrening, disippeltrening, bibelundervisning, utvikling av barne- og ungdomsarbeid. Vi skal også ta i mot studenter fra gå ut senteret og fra andre norske bibelskoler, og håper vi kan være med å gi studentene en smak av misjon og tenne en interesse for misjon hos de som besøker oss. På sikt ønsker vi også, i samarbeid med de lokale, å jobbe ut mot indianerne. Det er flere indianergrupper nord i Paraguay som er unådde mtp evangeliet. Disse lever i enkle kår i reservater, og trenger virkelig utvikling også på det bistandsmessige; skole og helse.

Vi reiser ut via PYM og er derfor avhengig av økonomisk støtte fra både menigheter og privatpersoner som kan dekke vårt opphold i Paraguay. Det er menigheten vi går i til daglig, Betel Trondheim, som er utsendermenighet.

Dersom du kunne tenke deg å hjelpe oss i form av forbønn eller med pengestøtte, ta kontakt med

Camilla på mailadr: camilla@bolumkjorstad.com "

 

Vil du være med å bidra?

Kontonummeret: 3000.33.70700

Mottaker: Betel Trondheim

Postadresse: Prinsensgt 10B, 7012 Trondheim


NB! Viktig! Merkes med: «Kjørstad, misjon»