Norges Kristelige Legeforening

View Original

Bibelstudieheftet: “Kjenn ditt kall”

Bibelstudieheftet «Kjenn Ditt Kall»:

Da den indiske kristne legeforeningen skulle være vertskap for verdenskongressen for ICMDA i 2018, skrev dr. Rabin Chacko, i CMC Vellore et hefte om hva det vil si at Gud kaller mennesker. Heftet er nå oversatt til norsk av Kirsten og Ottar Hope.

Gjennom 31 refleksjoner blir vi ført inn i og utfordret på Guds kall og plan for våre liv. Gud kaller oss inn i et levende og dynamisk forhold til seg, der vi får inspirasjon, frimodighet og utrustning til å vandre «med Gud» i liv og tjeneste. Og vi opplever gjennom dette studiet at vandringen er like viktig som målet.

Heftet er skrevet inn i en indisk tradisjon og kultur, men er inspirerende og tankevekkende også for oss i vesten. Det gir også et bredere blikk på vår tjeneste når vi kjenner «smak av Østen» relatert til vårt kall og tjeneste. Guds kall er stort og dyrebart!

Heftet blir nå trykket opp og gjort tilgjengelig for salg fra 15.5.2024 på NKLF sine arrangementer og i lokallagene. Det anbefales på det varmeste, for bibelstudium enkeltvis eller i grupper.

Ottar Hope og Erik Bøhler