Andre Muligheter

Du må være innlogget for å få fullstendig tilgang til denne kategorien.

Se også sykehus man kan kontakte ute kategorien under Ressurser og Lenker
Vi kjenner ikke til kvaliteten på de ulike organisasjonene/institusjonene og oppfordrer derfor den enkelte til å selv undersøke dette.
Tesfa = håp på amaharisk

Stiftelsen Tesfa vil støtte utdanning av helsepersonell i Etiopia og norsk helsepersonell som ønsker å arbeide i kortere eller lengre perioder i helsemisjonsarbeid i Etiopia.

Parkijuli Christian Hospital, India

Sykehuset ble grunnlagt på sekstitallet av et misjonær par fra Kolbotn i Norge. Sykehuset har et godt rykte for å behandling pasienter med både dyktighet og omsorg. Både sykepleiere og leger er godt trent. Les mer om hvordan du kan bidra med gammelt ustyr, penger til pasientfond, hospitering og arbeid.

CHRISTIAN HEALTH CENTRE FOUNDATION Nigeria ønsker norsk helsepersonell

Husker du dr Bode Akintade fra Inspiratio våren 2011? Han var med der for å fortelle om organisasjonen Christian Health Centre Foundation. Han er både lege og prest og ønsker svært gjerne å få besøk av norsk kristent helsepersonell til sykehuset som organisasjonen driver i Nigeria. Her kan du være med som observatør, drive klinisk virksomhet eller undervisning.

Tilbud til deg som lurer på om dette er noe for deg!!

Er du ung lege og lurer på om du kan brukes ute? Eller mer erfaren lege i Norge, men ikke erfaring fra u-lands helse? Lurer du på om dette er noe for deg? Her er sjansen din til å finne det ut?