WEBINAR 18. FEBRUAR

 

Siden vi ikke kan møtes på vanlig måte i vår så får vi gjøre det på en annen måte i vår. Vi inviterer derfor til et webinar torsdag 18. februar kl. 20-21.  I webinaret vil vi presentere noe av NKLF’s historie, vi vil presentere etikkarbeidet i NKLF, etikkoordinator og etikkutvalget, og vi vil ha en presentasjon av hva som er de etiske utfordringene i dag.  Deltagere fra vår vår side vil være Morten Magelssen, Ingrid Hardang, Eilif Haaland, Benedikte Smenes og Magnar Kleiven.  Har du ikke lyst til å være med på dette? Det blir vesentlig presentasjoner og liten tid til spørsmål.

Det blir ingen offisiell påmelding til webinaret, men link til møtet (som vil foregå på Zoom), sendes ut på mail i forkant av møtet. Dersom du ikke er på mailinglista til NKLF kan du sende en mail til oss med kontaktinfo, så sender vi deg link til webinaret, samt påminnelse når det nærmer seg.

WEBINARET ER FORTRINNSVIS FOR MEDLEMMER AV NKLF, MEN ER ÅPENT FOR ALLE-

Og det blir flere webinarer utover i året.

Har dere spørsmål rundt det tekniske i dette opplegget så kontakt Benedikte på tlf. 92666428 eller mail: btsmenes@gmail.com